Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Lär känna vår kirurg Marcus Ehrström på Nordiska Kliniken!

Marcus Ehrström är en erfaren plastikkirurg med trettio års bakgrund, där han har utvecklat en passion för att möta nya människor och anta utmaningar. Hans specialisering inom plastikkirurgi grundar sig i kombinationen av läkarkonst, hantverk och estetik.

Ehrström värdesätter variationen i sitt arbete, från rekonstruktioner till estetiska ingrepp, och är engagerad i att hjälpa patienter förverkliga sina drömmar med noggrannhet och säkerhet. Han har valt att specialisera sig inom ansiktskirurgi, där han strävar efter att leverera naturliga och föryngrande resultat.

Vem är Marcus Ehrström, och hur länge har du arbetat som plastikkirurg?

Det är nu trettio år sedan jag opererade min första blindtarm. Sen dess har arbetet som kirurg varje dag varit en inspiration och glädje, jag har träffat och hjälpt människor över hela världen och känner att jag ständigt har en ny utmaning att se fram emot.

Jag drivs av just mötet med nya människor och utmaningar och det är vad som gör mitt arbete som plastikkirurg så fantastiskt. Det präglar också mitt liv utanför arbetet, jag är lyckligast när jag är med min familj och vänner på resa eller utmanar min comfort zone.

Vad var det som motiverade dig att välja plastikkirurgi som din specialisering?

Jag har alltid velat bli läkare med den frihet, möjligheten att hjälpa till och mötet med olika människor som det innebär. Kirurgin blev nästa utmaning när ett hantverk skulle läggas till arbetet. När sen plastikkirurgin kom in i mitt liv visste jag att jag var fast, kombinationen av läkarkonst, hantverk och estetik är oslagbar.

Vad uppskattar du mest med ditt yrke, och vad driver dig att fortsätta utvecklas inom det?

Plastikkirurgin har en så stor variation. Från rekonstruktion efter skador till ren estetik och ger möjlighet till ständig utveckling.

Jag älskar mötet med patienten, försöka fånga en förväntan och hjälpa till att uppfylla en dröm. Att med små detaljer, noggrannhet och säkerhetstänkande förfina hantverket och göra skillnad. Tillsammans med patienten gör man ju en gemensam resa mot ett mål och det är ett privilegium att få möjlighet att följa med på den.

Vilka faktorer anser du är viktiga att överväga när man väljer kirurg och klinik?

Man ska välja en kirurg där personkemin stämmer, som har stor och långvarig erfarenhet av ingreppet man vill ha hjälp med och som inte utsätter patienten för onödiga risker. Plastikkirurgi är tyvärr alltid förenat med risker. En bra klinik ska leverera stor volym av högklassig plastikkirurgi med minimerande av risk och maximalt säkerhetstänkande.

Vad var det som motiverade dig att specialisera dig inom plastikkirurgi och särskilt ansiktskirurgi?

Jag har en bred erfarenhet av plastikkirurgi med många års arbete av bröstrekonstruktion och viktminskningspatienter. Numera gör jag mer ansiktskirurgi, ansikts- och halslyft och ögonlocksplastiker.

Det handlar om detaljer, noggrannhet och försiktighet i känsliga operationsområden och förstås en estetisk fingertoppskänsla. Målsättningen är att leverera naturliga, föryngrande resultat med minimala ärr.

Att få möta förväntan och se glädjen hos patienten efter lyckade ingrepp ger mig energi!

Du bokar enkelt konsultation till Marcus via vår onlinebokning.

Onlinebokning

Naturliga resultat med bröst som är anpassade till kroppen

Läs om bröstförstoring

Den enda metod som tar ett helhetsperspektiv på bröstingrepp

Läs om NK-metoden