Vi kunde tyvärr inte hitta några resultat.

Tillbaka till startsidan

Lär känna vår kirurg Martin Halle på Nordiska Kliniken!

Martin Halle är vårt senaste tillskott i teamet av kirurger på Nordiska Kliniken. Med över 20 års erfarenhet inom plastik- och rekonstruktiv kirurgi har han en bred och gedigen bakgrund inom området. Hans passion och drivkraft är att kombinera teknisk expertis med estetisk precision för att hjälpa människor uppnå förbättrad livskvalitet.

Lär känna Martin när han delar med sig av sin motivation att välja plastikkirurgi som specialisering och vad som fortsätter driva honom framåt i sitt arbete. 

Vem är Martin Halle, och hur länge har du arbetat som plastikkirurg?

Jag har arbetat i över 20 år med plastikkirurgi. Med en bakgrund inom rekonstruktiv plastikkirurgi med fokus på huvud- och halskirurgi samt bröstkirurgi har det estetiska resultatet alltid varit en viktig del.

Min drivkraft är att genom bästa möjliga resultat hjälpa människor att uppnå en förbättrad livskvalitet. Vare sig det handlar om ett rekonstruktivt eller ett rent kosmetiskt ingrepp är det viktigt att slutresultatet blir både funktionellt och estetiskt.

Vad var det som motiverade dig att välja plastikkirurgi som din specialisering?

För mig har det alltid varit kombinationen av teknisk komplexitet och estetik som tilltalat. Jag strävar hela tiden efter att uppfylla varje individs önskemål genom att förena ett fint hantverk med formkänsla. Jag är oerhört mån om att hänga med i den snabba utvecklingen som ständigt sker inom plastikkirurgin, vilket öppnar nya möjligheter till förbättrade resultat.

Vad uppskattar du mest med ditt yrke, och vad driver dig att fortsätta utvecklas inom det?

För mig är det centralt att lyssna till varje persons önskemål och utifrån förutsättningarna hitta lösningar för bästa möjliga resultat. Medan en person kan önska ett mycket diskret resultat kan en annan vilja uppnå en mer radikal förändring. Att ständigt utvecklas är nödvändigt inom en specialitet som plastikkirurgi där nya behandlingsmetoder hela tiden tillkommer.

Vilka faktorer anser du är viktiga att överväga när man väljer kirurg och klinik?

Vid val av kirurg är den individuella skickligheten alltid det viktigaste, såväl teknisk färdighet som en bra formkänsla när det kommer till plastikkirurgi. Det är viktigt att välja en kirurg med stor erfarenhet av det aktuella ingreppet. När det gäller val av klinik är patientsäkerheten central, liksom god tillgänglighet efter operation.

Vad tycker du är den största utmaningarna inom ditt yrke?

Att verkligen förstå varje individs unika behov och aktuella livssituation. Det är viktigt att ta god tid på sig för att lyssna på var och ens förväntningar. Mitt jobb är sedan att utifrån givna förutsättningar förklara vad som är rimligt att uppnå så att man har en gemensam bild av vägen framåt.

Du kan enkelt boka konsultation hos Martin via vår onlinebokning. 

Onlinebokning

Naturliga resultat med bröst som är anpassade till kroppen

Läs om bröstförstoring

Den enda metod som tar ett helhetsperspektiv på bröstingrepp

Läs om NK-metoden